Nu 267 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Kandidaat-notaris

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris voor onze vastgoedpraktijk die samen met het huidige team de bestaande praktijk kan draaien.

Functie-eisen

Jij behandelt en beheert volledig zelfstandig dossiers binnen de vastgoedpraktijk (alle voorkomende werkzaamheden, maar zeker ook de uitdagende dossiers). Je werkt hierbij in een team (kandidaat-notaris / klerken / secretariële ondersteuning). Ook behoort het passeren van akten tot jouw werkzaamheden. Je hebt een klantvriendelijke- en servicegerichte houding.

Bedrijfsprofiel

De Boer & Verouden notarissen is sinds 1902 gevestigd in Houten en heeft sindsdien een prachtige klantenkring opgebouwd, zowel in Houten als (ver) daarbuiten.

Begin 2018 heeft notaris Rogier van de Sandt het kantoor overgenomen. Aan de bestaande vastgoed- en familierechtpraktijk is toen gespecialiseerd ondernemingsrecht toegevoegd (TACT Notaris B.V.). Sindsdien is het kantoor hard gegroeid (van 4 naar 19 personen). Sinds april 2023 is Trilce Renssen als partner tot het kantoor toegetreden. Ons team bestaat op dit moment uit één notaris (Rogier van de Sandt), één kandidaat-notaris/partner (Trilce Renssen), één toegevoegd notaris, vijf kandidaat-notarissen, twee HBO-juristen, acht klerken/notarieel medewerkers en meerdere freelance kandidaat-notarissen.

Wij vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Op kantoor hangt een positieve sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar gelukkig ook veel gelachen.

Wij staan voor een persoonlijke, laagdrempelige benadering en communiceren in heldere taal die aansluit bij de klant. Wij nemen de tijd om te luisteren en de juiste vragen te stellen, om zo tot het beste juridische advies te komen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je (onder meer):

  • een uitdagende functie met veel zelfstandigheid;
  • leuke collega's;
  • een prettige werkomgeving in een gedreven, hecht en enthousiast team;
  • een goede balans tussen werk en privé;
  • aanvullende opleidingsmogelijkheden; en
  • marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die minimaal 24 uur per week beschikbaar is.

Enthousiast?
Wil jij de volgende stap in jouw carrière maken en ons team komen versterken? Stuur dan direct jouw motivatiebrief en CV naar Rogier via r.vandesandt@tactnotaris.nl. Liever eerst een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ook dat kan! Voor vragen kun je contact opnemen met Rogier via bovenstaand e-mailadres of via 030-637 12 13.

De Boer & Verouden Notarissen
+31306371213

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Provincies
  • Utrecht
Opleidingsniveau
  • WO
Werkervaring
  • Senior
Rechtsgebied
  • Onroerend goedrecht
Google Map
Meer vacatures van deze organisatie:
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Sutter Kars Notarissen
in Nieuwegein (Utrecht)
Kuiper & Van 't Spijker Notariskantoor
in Putten
MarkVliet Netwerk Notarissen
in Oudenbosch
Seydlitz Notarissen
in Breda / Roosendaal
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close