Nu 273 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Notarieel medewerker en/of assistent Onroerend Goed

Functieomschrijving

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de behandelaren van de sectie particulier onroerend goed. Dit omvat zowel de overdracht en hypotheken van bestaande woningen als van woningen in een nieuwbouwproject. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het invoeren en archiveren van dossiers, het voorbereiden en afwerken van leverings- en hypotheekakten, het gereed maken van stukken voor het passeren, het verwerken van formulieren, het doen van inzages in de registers, het opstellen van nota’s van afrekening en het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar (een) leuke, enthousiaste collega(‘s) die beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau bij voorkeur als juridisch dienstverlener. Maar je hoeft geen ervaring te hebben in het notariaat. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift en je bent digitaal vaardig. Verder werk je nauwkeurig, klant- en servicegericht en ben je flexibel, collegiaal en communicatief vaardig. Je bent bij voorkeur 38 uur per week beschikbaar, maar minimaal 3 dagen per week.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een leuke, afwisselende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een betrokken en professioneel team met volop kansen om jezelf te kunnen en blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben wij goede, flexibele arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor gezellige lunches, uitjes en nog veel meer.

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten over de functie? Mail dan jouw sollicitatie met cv naar Carmen Vlastuin, cvlastuin@vpvanotarissen.nl. Meer informatie over ons kantoor kun je vinden op www.vpvanotarissen.nl.

VPVA notarissen B.V.
+31318685699

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Secretaresse
Gewenst aantal uren
  • 36 - 40 uur
Provincies
  • Gelderland
Opleidingsniveau
  • MBO
Werkervaring
  • Starter
Dienstverband
  • Full/Part-time
Rechtsgebied
  • Onroerend goedrecht
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Dudok van Heel Notariaat
in Amsterdam
Miranda van den Broek Netwerk Notarissen
in Helmond
Potters Notarissen
in Valkenswaard (regio Eindhoven)
Nouwen Notarissen
in Rotterdam/ Lansingerland
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close