Nu 273 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Kandidaat- notaris Vastgoed

Functieomschrijving

Raat notariaat personeelsadvies is voor Van Buttingha Wichers notarissen op zoek naar een:

Medior kandidaat-notaris Vastgoed

Als ervaren kandidaat-notaris op de sectie Vastgoed adviseer je cliënten op het gebied van diverse vastgoedtransacties, projectontwikkeling, transformaties en vastgoedfinancieringen. Ons kantoor werkt landelijk en adviseert onder meer professionele vastgoedbeleggers, (bedrijfs)makelaars en ondernemingen met vastgoedportefeuilles. Transformatie en splitsing in appartementsrechten zijn specialismen van het kantoor en cliënten weten het kantoor te vinden.
Je krijgt de kans om op hoog niveau te acteren in een team waar naast het werk de sociale component ook een belangrijk onderdeel is.
Jij staat midden in de maatschappij, weet wat er in de wereld gebeurt en staat stevig in je schoenen.

Je bent accuraat in het nakomen van jouw afspraken en zorg je voor een kwalitatief hoogwaardig product. Je beschikt over enthousiasme, daadkracht en gedegen actuele juridische kennis. Je krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van je werkzaamheden. Je bent onafhankelijk, bezit ondernemerschap kwaliteiten, bent commercieel en client- en servicegericht.

Van Buttingha Wichers is een van de grootste zelfstandige notariskantoren in Den Haag met een langjarige geschiedenis is Van Buttingha Wichers een bekende naam.
De zaken zijn vaak complex en divers, waardoor het werk steeds uitdagend en afwisselend is. Wat Van Buttingha Wichers daarbij onderscheidt van andere kantoren is, naast de persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt, de brede kennis van het recht en maatschappelijke verhoudingen.

De cultuur van het kantoor is informeel met oog voor de menselijke maat. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Kantoorgenoten zijn een afspiegeling van de samenleving en lopen makkelijk bij elkaar binnen, iedereen kent elkaar en werkt op basis van een vertrouwensrelatie samen. Wij werken hard aan onze zaken, maar bewaken daarbij de balans met het privéleven.

Meer info?

Wilbert Raat, Raat notariaat personeelsadvies. ǁ0650522763 ǁ info@raatnotariaat.nl ǁ www.raatnotariaat.nl

Raat notariaat personeelsadvies, sinds 1999 dé partner voor vakkundig advies op het gebied van werving & selectie van notariële vacatures.

Raat notariaat Personeelsadvies
+31650522763

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Provincies
  • Zuid-Holland
Opleidingsniveau
  • WO
Werkervaring
  • Medior
Rechtsgebied
  • Onroerend goedrecht
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
OWK Notarissen
in Vught
Notaris Van Schaik
in Bemmel
Raat notariaat Personeelsadvies
in Rotterdam
Raat notariaat Personeelsadvies
in Mijdrecht (Provincie Utrecht)
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close