Nu 273 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Kandidaat-notaris Personen – en Familierecht 60- 80%

Functieomschrijving

Raat notariaat personeelsadvies zoekt voor FFT notarissen in Mijdrecht (driehoek Alphen ad Rijn, Utrecht en Amsterdam) een:

Kandidaat-notaris Personen – en Familierecht 60- 80%

In deze functie ligt het accent van jouw werkzaamheden op het PFR. Jouw ervaring heb je opgedaan in het personen- en familierecht. De werkzaamheden zijn divers. Je voert besprekingen, maakt en controleert akten en je hebt met regelmaat de waarneming. De verdeling van deze onderdelen zijn bespreekbaar en al naar gelang jouw voorkeur en ervaring.

Kortom: een uitdagende functie voor een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat-notaris. Op het kantoor werken 1 notaris en 2 kandidaat-notarissen en in totaal 8 medewerkers. De sfeer is informeel en laagdrempelig. Niet onbelangrijk: er is geen overwerkcultuur, de notarissen stimuleren om jouw kennis up-to-date te houden en faciliteren dit ook door opleidingen e.d. te bekostigen. De notarissen zijn empathisch en geïnteresseerd in jou als persoon en zijn zich ervan bewust dat hun aandacht en beschikbaarheid van belang zijn voor het welzijn van de medewerkers.

Thuiswerken en flexibele werktijden zijn mogelijk. Wil je een keer een dag meedraaien om dit ter ervaren dan ben je welkom!

FFT notarissen is al sinds 2004 aangesloten bij de notariële samenwerkingsorganisatie Netwerk Notarissen. De aansluiting bij Netwerk Notarissen stelt FFT notarissen in staat de diensten en werkzaamheden op een hoog niveau te leveren en om de juridische kennis up­ to-date te houden.

Meer info? Wilbert Raat, Raat notariaat personeelsadvies. 06 50 522 763 info@raatnotariaat.nl www.raatnotariaat.nl

Raat notariaat personeelsadvies, sinds 1999 dé partner voor vakkundig advies op het gebied van werving & selectie en coaching.

Raat notariaat Personeelsadvies
+31650522763

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Provincies
  • Utrecht
Opleidingsniveau
  • WO
Werkervaring
  • Medior
Rechtsgebied
  • Personen- en familierecht
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Dudok van Heel Notariaat
in Amsterdam
Raat notariaat Personeelsadvies
in Den Haag
Raat notariaat Personeelsadvies
in Rotterdam
Raat notariaat Personeelsadvies
in Amersfoort
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close