Nu 269 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Notarieel medewerker Vastgoed

Functieomschrijving

Een mooie uitdaging: het meebouwen aan een jonge Amsterdamse praktijk. Als (junior, medior of senior) notarieel medewerker enerzijds met een zelfstandige rol en eigen verantwoordelijkheid, maar zeker als onderdeel van een groot team dat klaar staat voor steun en begeleiding. De sectie Vastgoed behandelt uiteenlopende casussen, van woningaankopen tot gebiedsontwikkeling.

Je houdt je bezig met de volledige behandeling van diverse dossiers. Je start met het versturen van een offerte en na akkoord ben je betrokken bij het cliëntenonderzoek. Vervolgens ondersteun je bij het kadastraal onderzoek en stel je de daadwerkelijke akte en de bijbehorende documenten op, afhankelijk van je ervaring hiermee. Je onderhoudt hierover het contact met de cliënten en betrokken partijen, vraagt benodigde gegevens op en zorgt dat alle betrokken partijen bij elkaar aan tafel komen voor het passeren. Als sluitstuk rekenen we op je met het registreren van de akte bij het Kadaster.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een medewerker die minimaal 3 dagen per week beschikbaar is.

Door de huidige omvang van het team zoeken wij een medewerker die graag naar kantoor komt.

Daarnaast is ervaring met het Amsterdamse vastgoed en erfpachtstelsel natuurlijk een pre.

Bedrijfsprofiel

Ons kantoor biedt alle diensten aan particuliere klanten en ondernemers in het vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht. Ons team heeft veel ervaring met het voeren van regie bij de klassieke notariële taken. En steeds vaker wordt onze rol als adviseur groter. Een mooie ontwikkeling waar onze teams nauw in samenwerken.

Recent maakte notaris Erwin van Elst de overstap naar het kantoor van notarissen De Pagter en Oostermeyer. Hierdoor is één kantoor met twee vestigingen ontstaan (Alkmaar en Amsterdam Sloterdijk). Onze teams en meer dan 20 medewerkers werken dan ook over de vestigingen heen nauw samen.

DPO Notarissen
+31725127477

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Notarieel medewerker
Provincies
  • Noord-Holland
Opleidingsniveau
  • HBO
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Notariaat Eemmeer
in Bunschoten-Spakenburg
Raat notariaat Personeelsadvies
in Oirschot
DPO Notarissen
in Alkmaar
Notariskantoor Beens
in Kampen
Clercx Leenders Netwerk Notarissen
in Breda
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close