Nu 269 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

notarieel medewerker/ondersteuner Onroerend Goed

Ben jij een spontaan, enthousiast, proactief en praktisch ingesteld persoon met een passie voor juridische ondersteuning?

Functieomschrijving
Als notarieel medewerker/ondersteuner Onroerend Goed ben je verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de behandelaren in hun dagelijkse praktijk van de sectie onroerend goed. De praktijk Onroerend Goed omvat zowel het overdragen van als het vestigen van hypotheekrechten op bestaande woningen als van woningen in een nieuwbouwproject.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het invoeren en archiveren van dossiers, het voorbereiden en afwerken van leverings- en hypotheekakten, het gereed maken van stukken voor het passeren, het verwerken van formulieren, het doen van inzages in de registers en het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een leuke collega die beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau bij voorkeur als juridisch dienstverlener. Ervaring in het notariaat is een pré, maar niet noodzakelijk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Verder werk je nauwkeurig, accuraat en zelfstandig, ben je klant- en servicegericht en ben je flexibel, collegiaal en communicatief vaardig. Je hebt ervaring met secretariële en administratieve taken, je bent digitaal vaardig en je houdt het overzicht, zelfs bij drukte. Je bent bij voorkeur 37,5 uur per week beschikbaar, maar minimaal 22,5 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een leuke, afwisselende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen in een collegiale sfeer. Je gaat werken in een betrokken en professioneel team met volop kansen om jezelf te kunnen en blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben wij goede arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor gezellige lunches, uitjes en nog veel meer.

Wil je werken bij een notariskantoor dat veel aandacht heeft voor de menselijke maat, maar ook professionaliteit waardeert? Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mira van der Putten of Dorine van de Giessen via 043-3281760 en mail jouw sollicitatie met cv naar m.vanderputten@wycknotarissen.nl of d.vandegiessen@wycknotarissen.nl Meer informatie over ons kantoor kun je vinden op www.wycknotarissen.nl.

Wyck Notarissen
+31433281760

Meer details
Adres
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Notarieel medewerker
  • Secretaresse
  • Administratief medewerker
Provincies
  • Limburg
Opleidingsniveau
  • MBO
Rechtsgebied
  • Onroerend goedrecht
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
De Boer & Verouden Notarissen
in Houten
DUO Notariaat & Adviseurs
in Utrecht
Het Notarieel
in Veldhoven
Het Notarieel
in Veldhoven
LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
in Omgeving Leiden
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close