Nu 269 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

** Ervaren kandidaat notaris vastgoed (vanaf 7 jaar) **

Functieomschrijving

Ervaren kandidaat notaris vastgoed (vanaf 7 jaar)

Voor een van onze opdrachtgevers vlakbij Den Haag is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed.( minimaal 7 jaar)

Een kandidaat notaris die ambities heeft en meedenkt met de organisatie. Iemand die veel plezier heeft in het vak en zich verder wil ontwikkelen.

Het kantoor is middelgroot tot groot en heeft een mooie gestructureerde opbouw. Er werken ongeveer 30 man en er zijn 3 notarissen werkzaam. Alle drie op een eigen rechtsgebied: familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht.

Een vierde notaris bij dit kantoor is gezien de omzet zeer goed mogelijk dus een doorgroei van kandidaat notaris of toegevoegd notaris is een logische vervolgstap en is voor iemand met ambities dus mogelijk. Het kantoor heeft naast de ondernemingsrechtpraktijk en familierechtpraktijk een mooie vastgoed praktijk

Deze vastgoedpraktijk bestaat deels uit particulier vastgoed maar ook commercieel vastgoed. In het gebied wordt veel gebouwd dus ook nieuwbouw is hier aan de orde.

De akten worden gemaakt door kundige medewerkers die dit al jaren doen. Jij focust je op de complexere dossiers. Ook het splitsen in appartementen hoort hierbij. Mocht je dit nog niet onder de knie hebben of dit niet vaak hebben gedaan, geen nood de notaris zal je hier in heel goed begeleiden. Ook zal je af en toe de waarneming hebben.

Het kantoor is ideaal gelegen en zeer goed bereikbaar!

Een prettige sfeer. Niet voor niets werken mensen hier al lang en komen er ook jonge mensen bij. Een hechte club! Het kantoor heeft een moderne kijk op de toekomst. Deels thuis werken is goed mogelijk en de notarissen letten goed op de werk/privé balans.

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Jet van Calis & Partners

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantooruren!)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Naast deze vacatures hebben we veel meer mogelijkheden binnen het notariaat en dus ook op vastgoed. Wil je eens sparren en horen wat de verschillen tussen de kantoren zijn? Bel mij dan eens vrijblijvend op. Ook ben ik iedere avond goed bereikbaar! Maak gebruik van ons netwerk binnen het notariaat.

Calis & Partners
+31645886840

Meer details
Match criteria
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Het Notarieel
in Veldhoven
LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
in Omgeving Leiden
Wyck Notarissen
in Maastricht
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close