Nu 267 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Notarieel medewerker/ notarisklerk vastgoed (medior/senior)

Functieomschrijving

Raat notariaat personeelsadvies zoekt voor de Boer & Verouden Houten een:

Notarieel medewerker/ notarisklerk vastgoed (medior/senior)

De Boer & Verouden is sinds 1902 gevestigd in Houten en is in 2018 overgenomen door Rogier van de Sandt en heeft inmiddels 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 6 kandidaat-notarissen twee HBO juristen, zeven klerken/ notarieel medewerkers. Het Ondernemingsrecht is ondergebracht bij TACT notarissen. Het kantoor staat voor een persoonlijke, laagdrempelige benadering en communiceren in heldere taal die aansluit bij de klant.

Als notarieel medewerker/ notarisklerk bestaan jouw werkzaamheden uit het behandelen en beheren van OG dossiers. Je kijkt het werk van jouw collega’s na en bent vraagbaak. Als je ervaring hebt met bouwprojecten is dat een pre. Je werkt in een OG team (met een juriste, klerk twee notarieel medewerkers en een secretaresse). Je onderhoud alle noodzakelijke contacten die bij deze werkzaamheden horen. Je hebt (ruime) ervaring met particulier vastgoed, zowel particulier als commercieel en nieuwbouw. Je hebt een HBO opleiding/ werk- en denkniveau en tenminste 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Indien je minder ervaring hebt wordt je ook uitgenodigd om te reageren. Men werkt met Dirict/ Notarisdossier

Je krijgt een veelzijdige, uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving binnen een gedreven, hecht en enthousiast team. Goede balans tussen werk- en privé. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info?

Wilbert Raat, Raat notariaat personeelsadvies 06 50 52263 info@raatnotariaat.nl www.raatnotariaat.nl ;

Raat notariaat personeelsadvies, sinds 1999 dé partner voor vakkundig advies op het gebied van werving & selectie en coaching.

Raat notariaat Personeelsadvies
+31650522763

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • HBO jurist
  • Notarieel medewerker
  • Notarisklerk
Provincies
  • Utrecht
Opleidingsniveau
  • HBO
Rechtsgebied
  • Onroerend goedrecht
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
De Boer & Verouden Notarissen
in Houten
Notariskantoor Novia
in Veenendaal
Hoekstra & Partners Notarissen
in Utrecht
Zaannotarissen
in Wormerveer
Raat notariaat Personeelsadvies
in Cuijk
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close