Nu 267 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

** Notarieel medewerker ondernemingsrecht op boetiekkantoor **

Functieomschrijving

Notarieel medewerker/Secretaresse in Amsterdam

Voor een boetiekkantoor met als specialisatie ondernemingsrecht is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker /secretaresse met het liefst ervaring in het notariaat of in de advocatuur.

Het kantoor is een solitair notariskantoor, dus geen advocatuur erbij. Dat maakt de dynamiek echt anders! Als notarieel medewerker krijg je veel meer inhoudelijke taken. Dit kantoor heeft zelf de lead en als het nodig is wordt van buiten een fiscalist of advocaat ingeschakeld.

Het kantoor onderscheidt zich door het hoge kennisniveau en hoge mate van dienstverlening. Puur maatwerk!

Het kantoor bestaat uit 45 enthousiaste mensen. Een hecht en vooral jong team!

Locatie: Gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam. Modern, fijne werkruimtes, professioneel en een warme uitstraling! Goed met OV bereikbaar en niet op de Zuid-as!

Er wordt hier gewerkt in hechte teams. Een team bestaat uit twee notarissen, 4 kandidaat notarissen en twee ondersteunende medewerkers. Als notarieel medewerker ben je zeer betrokken bij de dossiers en heb je een hele belangrijke rol. Een belangrijk verschil met veel kantoren is dat er hier geen hiërarchie is. Je werkt samen en je luncht dan ook gezellig met elkaar. Dus niet de ondersteuners bij elkaar en de kandidaat notarissen bij elkaar. Alles door elkaar.

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en inhoudelijk ondersteunen van het team. Je werkt voornamelijk met (kandidaat-)notarissen mee in dossiers. Je maakt dossiers aan, zorgt ervoor dat deze compleet en correct zijn, en handelt deze administratief goed af. Daarnaast is het opstellen van volmachten en besluiten niet onbekend voor jou. Ook maak je aktes klaar en verricht je de afhandeling daarvan, bijvoorbeeld wijzigingen doorvoeren bij de Kamer van Koophandel en in het aandeelhoudersregister.

Je collega’s weten je regelmatig te vinden voor uitzoekwerk, waarbij je soms inhoudelijk de diepte ingaat, externe partijen spreekt en regelgeving uitzoekt. Daarnaast heb je een kritische, controlerende rol aangezien je stukken uit dossiers uitvoerig controleert op compleetheid en correctheid. Mocht er iets ontbreken, dan ben jij ook degene die dit oppakt.

Wil je meer in en outs over deze organisatie weten, neem dan contact op met Jet van Calis & Partners:

Jet 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Dit is 1 functie maar we hebben er meerdere! Andere kantoren, andere teams, andere cultuur, andere sfeer, enz. Welk kantoor spreekt jou het meeste aan? Neem contact op dan nemen we de verschillen, de plussen en minnen door.

Calis & Partners
+31645886840

Meer details
Match criteria
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Horst & van de Graaff Notariaat en Estate Planning
in Hilversum
Westvest Notarissen
in Delft
Westvest Notarissen
in Delft
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close